Gradupalkinto

Sosiaalilääketieteen yhdistyksen gradupalkinto

Sosiaalilääketieteen yhdistys ry. jakaa ensimmäistä kertaa tunnustuspalkinnon korkeatasoisesta sosiaalilääketieteellisestä pro gradu -tutkielmasta.

Palkinnon suuruus on 200 euroa. Lisäksi voittaja voi halutessaan liittyä yhdistykseen ilman ensimmäisen vuoden jäsenmaksuvelvoitetta ja laatia tutkielmastaan artikkelin Sosiaalilääketieteelliseen aikakauslehteen.

Palkinto myönnetään suomalaiseen yliopistoon tehdystä opinnäytteestä. Tunnustuksen saajan valitsee Sosiaalilääketieteen yhdistyksen hallitus tai hallituksen valitsema henkilö. Palkinto luovutetaan Terveydenhuoltotutkimuksen päivien yhteydessä marraskuussa 2017 Tampereella.

Pyydämme nyt ehdotuksia korkeatasoisista opinnäytteistä, jotka on hyväksytty tiedekunnassa lukuvuoden 2016–2017 aikana (1.8.2016–31.7.2017). Ehdottajana voi olla työn laatija, sen ohjaaja tai muu työhön perehtynyt henkilö. Ehdotukseen tulee liittää opinnäytejulkaisu, siitä annetut lausunnot, perustelut palkinnolle, sekä ehdottajan ja graduntekijän yhteystiedot.

Ehdotukset palkinnon saajaksi tulee lähettää yhtenä lähetyksenä viimeistään 31.8.2017 osoitteeseen sihteeri[@]socialmedicine.fi. Lisätietoja: peija.haaramo[@]thl.fi.