Sosiaalilääketieteellinen aikakauslehti SLA

Sosiaalilääketieteen yhdistys julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvää Sosiaalilääketieteen aikakauslehteä. Lehdellä on omat www-sivut. Lehden sisällöt ovat kaikkien avoimesti luettavissa kuuden kuukauden kuluttua lehden ilmestymisestä.

Lehti lähetetään yhdistyksen jäsenille maksutta. Jos osoitetietosi muuttuvat, ilmoita asiasta jasensihteeri [@]socialmedicine.fi. Muut lehteä koskevat yhteydenotot, tilaukset, tai käsikirjoituksia koskevat selvittelyt toimitussihteeri[@]socialmedicine.fi

Vuosijäsenmaksun maksaneet jäsenet voivat ottaa käyttöönsä myös sähköisen lukuoikeuden, jolla saa pääsyn myös tuoreimpiin artikkeleihin. Rekisteröitymällä lukijaksi ja tekemällä jäsentilauksen jäsenkirjeessä 2/2019 saamallasi maksukoodilla oheisen ohjeen mukaan saat haluamasi artkkelit käyttöösi pdf-muodossa. PDF iconOhje SLA sähköisen lukuoikeuden käyttöönotto.pdf<font color="#b00000"> </font>Jos et ole saanut maksukoodia, tai tarvitset muutoin apua, olethan yhteydessä jasensihteeri[@]socialmedicine.fi.  

Huomaathan, että lehden lukemista varten luodaan jounal.fi -palvelussa on eri tunnukset, kuin yhdistyksen jäsenrekisteriin (membook.fi).

Kuuntele tästä podcast lehden tuoreimman numeron 4/2019 teemasta ilmastonmuutos ja terveys (soundcloud-palvelussa).

Päätoimittaja Riikka Lämsä
editor[@]socialmedicine.fi

Toimitussihteeri Suvi Määttä
toimitussihteeri[@]socialmedicine.fi