SLY:n kevätseminaari 22.4.2016: Ruoka- ja liikkumiskäyttäytyminen - kohti parempaa yksilöiden ja ympäristön hyvinvointia
Tieteiden talolla Helsingissä järjestetyn seminaarin esitykset:
-vanhempi tutkija Juha-Matti Katajajuuri, Luonnonvarakeskus:
Ruokavalintojen ja -valioiden ympäristövaikutukset.pdf
-ryhmäpäällikkö Ari Nissinen, Suomen ympäristökeskus SYKE:
Liikenteen ympäristövaikutukset ja kestävä liikkuminen.pdf
-dosentti Tomi Mäki-Opas, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos:
Voiko kaupunkirakenteella ja viheralueilla edistää kestävää ja terveellistä liikkumista? BEGACYS-hankkeen tuloksia
-professori Raija Tahvonen, Luonnonvarakeskus:
Terveellisen ruokavalion ymparistovaikutukset.pdf