Käyttäytymislääketieteen jaos

Käyttäytymislääketiede jaos pyrkii yhdistämään ja kehittämään niin teoriassa kuin käytännössä biolääketieteen, kansanterveystieteen, käyttäytymistieteiden ja sosiaalitieteiden tuottamaa tietoa terveyteen ja sairauteen liittyvissä kysymyksissä. Jaoksen jäseninä voivat olla tästä näkökulmasta kiinnostuneet henkilöt.

Toiminta

Käyttäytymislääketieteen jaoksen toimintaan kuuluvat vuosittaiset symposiumit ja vuosikokouksen yhteydessä pidettävä tieteellinen esitelmä tai abstraktisessio jäsenistön tutkimushankkeiden esittelylle. Näiden lisäksi jaos osallistuu aktiivisesti kansainväliseen yhteistoimintaan, tiedottaa jäsenistölle alan kansainvälisistä ja kotimaisista tapahtumista sähköpostin avulla sekä toimii yhteistyössä muiden tieteellisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Jaoksen jäsenistö edustaa useita eri tieteenaloja kuten kansanterveystiede, psykologia, sosiaalipsykologia, sosiologia, hammaslääketiede, hoitotiede ja ravitsemustiede.

Jaokseen liittyminen

Jos kuulut sosiaalilääketieteen yhdistykseen, lähetä yhteystietosi sekä lyhyt vapaamuotoinen esittely ammatillisesta toiminnastasi jaoksen sihteerille.

Jaoksen yhteyshenkilö

Sakari Suominen
Käyttäytymislääketieteen jaoksen puheenjohtaja
suominen[@]utu.fi (poista osoitteesta hakasulkeet)

Hanna Konttinen
Käyttäytymislääketieteen jaoksen sihteeri
hanna.konttinen[@]helsinki.fi (poista osoitteesta hakasulkeet)

Linkkejä