Yhdistyksen jäseneksi

Liittyminen

Liittyäksesi Sosiaalilääketieteen yhdistykseen, täytä oheinen liittymislomake.

Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 45 euroa. Työelämän ulkopuolella olevat (esimerkiksi perustutkinto-opiskelijat, työttömät, hoitovapaalla olevat sekä eläkeläiset) maksavat 20 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden tilaus. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Liittyessäsi kesken vuotta saat jo ilmestyneet lehdet kerralla postitse.

Yhdistyksen kautta voit lisäksi tilata European Journal of Public Health e-lehden lukuoikeuden ja Scandinavian Journal of Public Health -lehden. EJPH:n lukuoikeusmaksu on 8 euroa vuodessa ja sisältää myös EUPHA:n henkilöjäsenyyden, joka oikeuttaa alennukseen EUPHA:n vuosikokouksen osallistumismaksussa. SJPH:n tilausmaksu vuodelle 2019 on 37 euroa.

Vanhat jäsenet

Vuosilasku 2019 laaditaan edellisen vuoden maksuluokan perusteella, joten jos tilanteesi on muuttunut, otathan yhteyttä jasensihteeri[at]socialmedicine.fi ajantasaisen laskun saamiseksi.

Myös mahdolliset muutokset SJPH –lehden tilauksissa ja EUPHA-henkilöjäsenyydessä tulee ilmoittaa jäsensihteerille. Muistattehan, että alennushinta EPH Marseille 2019 –konferenssiin edellyttää tänä vuonna maksettua EUPHA-maksua (8 euroa).

Jos jäsenyys ei ole enää kohdallasi ajankohtainen ja haluat erota yhdistyksestä, pyydämme ilmoittamaan asiasta jäsensihteerille: jasensihteeri[at]socialmedicine.fi.

Hyvä jäsen, jos yhteystietosi muuttuvat, päivitä ne tästä. (Jos olet rekisteröitynyt Membookiin, päivitäthän tietosi itse palvelussa, koska yhdistyksen Membook-hallinnoija ei pysty kaikkia jäsenen yhteystietoja palvelussa muuttamaan).

Jäsenrekisterin rekisteriseloste saatavilla jäsensihteeriltä: jasensihteeri[a]socialmedicine.fi