Ajankohtaista

Tulevia tilaisuuksia, tapahtumia, konferensseja

Nordic Conference of Epidemiology 2019

9th Nordic Conference of Epidemiology and Register-based Health Research
18.-20.9.2019 Tampere

The Norwegian Public Health Conference

Folkehelsekonferansen 2019
15.-16.10.2019 Oslo, Norja

International Conference on Chronic Diseases and 6th Savez Conference

Chronic Diseases and Integrated Care: Rethinking Health and Welfare Systems
24.- 25.10.2019 Kosice, Slovakia

Terveydenhuoltotutkimuksen päivät

Kestävä terveydenhuolto
7.-8.11.2019 Tampere

EPH 2019 Marseille

12th European Public Health Conference "Building bridges for solidarity and public health"
20.-23.11.2019 Marseille, Ranska
Abstraktien jättöaika päättyy 1.5.2019

SLY:n kevätseminaari 2019

Yhdistyksen kevätseminaari "Ilmastonmuutoksen terveysvaikutukset" järjestettiin 13.5. Helsingissä. Kiitos kaikille puhujille ja osallistujille! Palautetta tilaisuudesta ja esimerkiksi ehdotuksia tulevien seminaarien aiheiksi voi lähettää osoitteeseen sihteeri@socialmedicine.fi.

Tilaisuudessa kuultujen esitysten materiaalit saatavissa ältä.

SLY:n matkastipendi tutkijoille

Yhdistyksen matkastipendihaku 2019 on päättynyt. Vuonna 2019 jaetaan 1-3 stipendiä, yhteissummaltaan enintään 3000 euroa. 

SLY:n opinnäytyöpalkinto 2019 - ehdotukset 31.8. mennessä!

SLY jakaa tänä vuonna kolmatta kertaa tunnustuspalkinnon korkeatasoisesta sosiaalilääketieteellisestä opinnäytetyöstä. Palkinnon suuruus on 200 euroa.

Lisätietoja ehdotusten jättämisestä täällä.

Tiedon tähden - Sosiaalilääketieteellinen aikakauslehti mukana kotimaisten tiedelehtien kiertueella

SLA osallistuu ensimmäistä kertaa järjestettävälle Tiedon tähden- kiertueelle, jonka tavoitteena on tehdä lehtiä tutuksi korkeakoulujen opettajille ja opiskelijoille. Suomen tiedekustantajien liiton rahoittama tapahtumakiertue käynnistyy Oulusta 25.2.2019 ja jatkuu maaliskuussa Turkuun, Jyväskylään, Rovaniemelle ja Poriin, sekä huhtikuussa Joensuuhun ja Kuopioon. Tapahtumien ohjelmissa on mm. asiaa lehden tekemisestä, lehtien esittelyjä ja kirjoittajakoulutuksia. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tiedekustantajien liiton sivuilta.

Vuosilaskutus käynnissä!

SLY:n vuosilaskutus 2019 käynnistyy viikolla 8 (18.2. eteenpäin). Jos olet rekisteröitynyt jäsenrekisteripalvelu Membookin käyttäjäksi, saat viestin laskustasi sähköpostiisi. Linkin kautta pääset maksamaan laskun verkkomaksuna. Jos laskussa on jotain muutettavaa tmv., ota yhteyttä jasensihteeri@socialmedicine.fi.

Membookiin kirjautumattomat jäsenet saavat jäsenmaksulaskunsa paperisena postitse.

SLY mukana Ljubljanan kannanotossa

SLY osallistuu allekirjoittajana European Public Health Associationin (EUPHA) ja Slovenian kansanterveysinstituutin luomaan Ljubljanan kannanottoon, joka peräänkuuluttaa poliittista sitoutumista terveyden eriarvoisuuden vähentämiseksi. Tietoa kannanotosta löydät EUPHA:n sivuilta täältäPDF iconLjubljana_statement-_final.pdf

Jäsenrekisteripalvelu 

SLY käyttää jäsenrekisteripalvelu Membookia. Membookissa jäsenet pääsevät ylläpitämään tietojaan, maksamaan laskut ja lukemaan viestit yhdestä paikasta. 

Kaikille jäsenille, joilla on sähköpostiosoite jäsenrekisterissämme, on lähetetty kutsu liittyä Membookin käyttäjäksi. Viestin linkin kautta pääset rekisteröitymään palvelun käyttäjäksi. Jos tarvitset uuden kutsulinkin, ota yhteyttä sihteeri@socialmedicine.fi.

Jäsenet, jotka eivät Membookiin kirjaudu, saavat vuosittaisen jäsenlaskunsa paperisena postitse kuten aiemmin. Membookin suurin etu on kaipailtu verkkolaskutuksen ja -maksamisen mahdollistaminen.

Kirjamyynti

SLY myy 2016 ilmestynyttä uusintapainosta Heikki Wariksen kirjaklassikosta ”Työläisyhteiskunnan syntyminen Helsingin Pitkänsillan pohjoispuolelle” edulliseen jäsenhintaan 15e (ovh. 29e). 

Heikki Waris oli suomalaisen sosiaalipolitiikan grand old man, professori ja akateemikon arvonimen saanut tieteenharjoittaja. Hänen 1930-luvulla kahdessa osassa julkaistu väitöskirjansa on nyt saatavilla lyhentämättömänä versiona, johon on lisätty valokuvaliite sekä Tarja Halosen esipuhe. 

Noutomyynti (Hki keskusta, Unioninkatu 22 etukäteen sovittavana aikana) tai postitse (toimituskulut lisätään hintaan). Tilaukset ja lisätiedot sihteeri@socialmedicine.fi

European Public Health Association (EUPHA): kuukausittaiset uutiskirjeet

EUPHA Newsletter 7 - 2019
EUPHA Newsletter 6 - 2019
EUPHA Newsletter 5 - 2019
EUPHA Newsletter 4 - 2019
EUPHA Newsletter 3 - 2019
EUPHA Newsletter 2 - 2019
EUPHA Newsletter 1 - 2019

Vanhempia uutiskirjeitä saatavilla sihteeri@socialmedicine.fi

World Federation of Public Health Associations: uutiskirje

WFPHA Newsletter June 2019
WFPHA Newsletter March 2019
WFPHA Newsletter February 2019
WFPHA Newsletter December 2018
WFPHA Newsletter November 2018
WFPHA Newsletter August 2018