Terveydenhuoltotutkimuksen päivät 2017

Terveydenhuoltotutkimuksen päivät 2017: Ohjelma ja rinnakkaissessioiden tiivistelmät löytyy verkkojulkaisuna Julkarista.

 

Terveydenhuoltotutkimuksen päivät
Perinteiset Terveydenhuoltotutkimuksen päivät järjestetään 23. – 24.11.2017 Tampereella, Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella, Arvo-rakennuksessa (Lääkärinkatu 1).

Päivien järjestelyistä vastaavat Tampereen yliopisto/Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Sosiaalilääketieteen yhdistys ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Kuten perinteeksi on muodostunut, päivät ovat tänäkin vuonna kaksipäiväiset.

Torstaina 23.11.2017 järjestetään terveydenhuoltotutkimuksen seminaaripäivä, jota vietetään teemalla Uudet osaamistarpeet ja johtaminen muuttuvissa sote-rakenteissa. Päivän pääpuhujina ovat muun muassa Dosentti Ulrika Winblad Uppsalan yliopistosta, Professori Teppo Kröger Jyväskylän yliopistosta ja Pirkanmaan maakunta- ja sote-uudistuksen muutosjohtaja Kari Hakari. Tarkempi ohjelma.

Perjantaina 24.11.2017 järjestetään jatko-opiskelijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille englanninkielinen jatkokoulutuspäivä, jonka teemana on Equity in health and healthcare. Päivän aikana käsitellään terveydenhuollon ja terveyden oikeudenmukaisuutta niin teoreettisesti, tutkimuksellisesti kuin terveyspalvelujärjestelmän uudistusten näkökulmista.

Osallistuminen päiville on maksutonta.

LISÄTIETOJA PÄIVISTÄ:
Yliopistonlehtori Liina-Kaisa Tynkkynen
liina-kaisa.tynkkynen@uta.fi
0401901675

Professori Ilmo Keskimäki
ilmo.keskimaki@thl.fi
029 524 7256